Житомирянина затримали за спробу підкупу поліцейських

Працівники внутрішньої безпеки поліції та поліції Житомира затримали місцевого мешканця на передачі неправомірної вигоди. Чоловік хабарем намагався "викупити" свій вилучений автомобіль.

[/b]

Працівники Житомирського управління ДВБ НПУ отримали інформацію від начальника слідчого відділу поліції Житомира. Підполковник поліції повідомив про пропозицію надання неправомірної вигоди.

Встановлено, що слідчим відділом Житомирського ВП здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного позбавлення волі людини та вимагання. В рамках провадження слідчі вилучили автомобіль "Ford Mondeo".

Невдовзі до слідчого поліції прийшов власник авто і запропонував домовитися. За повернення вилученого транспортного засобу 39-річний житомирянин пообіцяв "винагороду" - 1000 доларів США - слідчому та його керівнику, начальнику слідчого підрозділу.

Дії власника авто кваліфіковано як спроба підкупу службової особи, відомості внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Житомирянина оперативники УДВБ НПУ та слідчі Житомирського ВП затримали відразу після передачі першої частини обіцяної раніше суми - 500 доларів США.
Фігурантові слідчі поліції готують вручення підозри. За надання хабаря йому загрожує позбавлення волі.
[b]Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии