Співробітники річкової поліції врятували чоловіка, який стрибнув із мосту

Завдяки оперативним та злагодженим діям, поліцейські на службовому катері негайно дісталися до місця події та витягнули чоловіка з води. Наразі потерпілий перебуває у лікарні.

Співробітники річкової поліції врятували чоловіка, який стрибнув із мосту


Нещодавно до чергової частини столичної поліції від очевидців надійшло повідомлення про те, що невідомий зістрибнув із пішохідного мосту у річку Дніпро. На виклик негайно прибув наряд річкової поліції міста Києва на службовому катері.



«Я разом зі своїми колегами Костянтином Вінником та Ігорем Самохіним швидко наблизились до чоловіка і дали команду підняти руку вверх, щоб зафіксувати шийний відділ та перемістити потерпілого на борт патрульного катера. Далі ми зафіксували його у стабільному боковому положенні, надали першу домедичну допомогу та доправили до берега, де передали лікарям для подальшої госпіталізації», - розповів інспектор сектору превенції річкової поліції ГУНП у м. Києві Ігор Волковський.



Зараз 34-річний потерпілий знаходиться у лікарняному закладі де йому надається медична допомога в умовах стаціонару, його стан стабільний. Поліцейські попередньо з’ясували, що чоловік намагався звести рахунки з життям через особисті труднощі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии