Київські слідчі оголосили полтавчанину про підозру за крадіжки з офісних приміщень

Крадія затримали, коли він в черговий раз скоїв злочин. Шевченківський районний суд столиці обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави 105 тисяч гривень.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку столичної поліції затримали чоловіка за підозрою у скоєнні крадіжок на території столиці.

Київські слідчі оголосили полтавчанину про підозру за крадіжки з офісних приміщень


Як розповів заступник начальника відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Андрій Богурський, зловмисником виявився 39-річний мешканець Полтавської області, раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок:

«Крадія викрили, коли він скоїв крадіжку з кіоску на території Святошинського району. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, у ході досудового розслідування ми встановили причетність затриманого до семи епізодів його злочинної діяльності. Чоловік шляхом злому дверей або вікон проникав до офісних приміщень. Звідти викрадав речі та комп’ютерну техніку».



За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили затриманому про підозру, а суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 105 тисяч гривень. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии