На Волині поліцейські перекрили канал постачання наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Сьогодні слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області за процесуального керівництва обласної прокуратури провели спецоперацію щодо припинення злочинної діяльності волинян, котрі налагодили канал постачання наркотиків та психотропних речовин до виправної установи області. Спецоперацію проводили в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

В операції взяли участь бійці спецпідрозділу КОРД ГУНП в області, роти поліції особливого призначення та співробітники ТОРу Управління патрульної поліції.

На Волині поліцейські перекрили канал постачання наркотичних засобів у місця позбавлення волі


У результаті проведення низки санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили наркотичні та психотропні речовини, гроші здобуті злочинним шляхом, зброю, електронні ваги, мобільні телефони, сім-картки різних мобільних операторів та інші речові докази по справі.


Вилучене направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Одному з фігурантів справи слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



В рамках досудового розслідування вирішується питання про оголошення підозри іншим учасникам кримінального правопорушення та обрання їм запобіжного заходу.



Триває досудове слідство.
Сектор комунікації поліції Волинської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии