Київські оперативники затримали мешканця Черкащини, який пограбував чоловіка

На вулиці зловмисник попросив у місцевого жителя гроші, але потім вихопив у нього мобільний телефон і гаманець. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

До чергової частини Дніпровського управління поліції із заявою про пограбування на вулиці Івана Миколайчука звернувся 57-річний киянин. Працівники поліції задокументували даний злочин та розпочали пошуки правопорушника.

Київські оперативники затримали мешканця Черкащини, який пограбував чоловіка


Згодом співробітникам карного розшуку вдалося встановити та затримати зловмисника. Ним виявився мешканець Черкаської області, 1973 року народження, який раніше потрапляв у поле зору працівників поліції за крадіжку та пограбування. Правоохоронцям він розповів, що хотів дістати гроші на алкоголь, тому відібрав у чоловіка мобільний телефон і гаманець.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до чотирьох років тюремного ув'язнення. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии