В Одесі правоохоронці забезпечили правопорядок і безпеку людей під час заходів, пов’язаних з подіями 2 травня

Усі підрозділи МВС з покладеними на них завданнями впоралися. Грубих порушень правопорядку та карантинних норм не допущено.

В Одесі правоохоронці забезпечили правопорядок і безпеку людей під час заходів, пов’язаних з подіями 2 травня


Нагадаємо, що протягом дня на території Одеси у посиленому режимі працювали понад півтори тисячі поліцейських, нацгвардійців та рятувальників. Їх роботу координували оперативний штаб та розгорнутий у главку поліції Одещини ситуаційний центр. На локаціях, де проходили заходи, роз’яснювальну роботу з громадянами проводили поліцейські діалогу.


Основні зусилля правоохоронців були спрямовані на забезпечення публічної безпеки та визначених Кабінетом міністрів України карантинних норм. «Завдяки вжитим превентивним заходам та правосвідомості громадян грубих порушень порядку не допущено. Троє людей притягнуті до адміністративної відповідальності. Відносно них складені протоколи за дрібне хуліганство, появу у громадському місці у нетверезому вигляді, непокору законним вимогам поліцейських та порушення правил карантину», - зазначив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.


Високо оцінив професійну роботу одеських правоохоронців перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий. «Завдяки професійним діям усіх підрозділів, які сьогодні забезпечували безпеку громадян в Одесі, серйозних порушень не зафіксовано, заходи пройшли мирно і спокійно», - сказав він.

Наразі правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии