У Запоріжжі за фактом наруги над Державним Прапором відкрито кримінальне провадження

За фактом публікації в соціальній мережі щодо пошкодження Державного Прапору двома чоловіками, поліцейські провели перевірку. Усі особи, причетні до події, встановлені. Слідчим Олександрівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження.

1 травня у соціальній мережі Інстаграм з’явилось відео, на якому в місті Запоріжжя двоє юнаків зірвали Державний прапор України зі флагштоку. Ця інформація також була поширена у засобах масової інформації.

У Запоріжжі за фактом наруги над Державним Прапором відкрито кримінальне провадження


Працівники Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області інформацію про подію внесли до Журналу єдиного обліку та розпочали перевірку.

Поліцейські спільно зі співробітниками Служби безпеки України в Запорізькій області та за допомогою громадськості встановили учасників події. Ними виявились мешканці Запоріжжя - двоє юнаків 2001 років народження та дівчина 2007 року народження. Обох зловмисників доставили до Олександрівського відділення поліції для проведення всіх необхідних слідчих дій.



Неповнолітню разом із матір’ю також запрошено до відділення поліції. З підлітком ювенальна превенція проводить профілактичні бесіди.

Правоохоронці з'ясували, що подія відбулась 30 квітня на території Олександрівського району Запоріжжя. Двоє юнаків зірвали Державний Прапор зі флагштоку, а дівчина знімала правопорушення на мобільний телефон.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.338 (Наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии