На Закарпатті взято під варту чоловіка, який замовив вбивство знайомої

Таке рішення сьогодні, 30 квітня, прийняв Ужгородський місцевий суд.

На Закарпатті взято під варту чоловіка, який замовив вбивство знайомої


Суд задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляди тримання під вартою без права внесення застави.
Нагадаємо, вночі з 28 на 29 квітня оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області Нацполіції, детективи слідчого управління поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу КОРД в Івано-Франківській області затримали замовника особливо тяжкого злочину під час спроби залишити межі регіону.



Чоловік займався бізнесом та мав конфлікт з керівником магазину, де жінка працювала продавчинею. Остання стала очевидцем розмови, в якій чоловік обіцяв розібратися з її керівником. Дізнавшись про це, вирішив позбутися небажаного свідка, незважаючи на давні приятельські стосунки.

Зловмиснику було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 14 п.11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии