Столичний дільничний офіцер поліції викрив молодика з наркотиками

Через поштове відділення фігурант отримав близько 1,5 кг речовини, схожої на психотропну, та 1 кг рослинного походження зеленого кольору. Також під час обшуку у нього вдома виявлено залишки наркотичних речовин, чорнові записи та ваги. Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Під час реалізації оперативної інформації старший дільничний офіцер поліції Голосіївського управління Євгеній Шевченко виявив чоловіка, який на проспекті Валерія Лобановського у поштовому відділенні отримав посилку з наркотичними засобами. Капітан поліції зупинив молодика для перевірки, а для документування події викликав слідчо-оперативну групу територіального підрозділу.

Столичний дільничний офіцер поліції викрив молодика з наркотиками


За словами слідчої Голосіївського управління поліції Ганни Ракової, під час особистого обшуку у молодика виявили й вилучили два пакети з речовиною, схожою на канабіс, вагою близько 1 кг і три пакети з приблизно 1,5 кг кристалічною речовиною:

«Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - раніше не судимий уродженець Київської області, 1989 року народження. Також під час невідкладного обшуку за місцем його мешкання ми виявили й вилучили побутові предмети й шприц із залишками невідомих речовин, схожими на наркотичні, електронні ваги, чорнові записи та пакет із порошкоподібною речовиною сірого кольору. Все направлено на проведення відповідних експертиз. За цінами «чорного» ринку, вартість вилученого становить від двадцяти тисяч доларів США».



Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до відправлення заборонених речовин через поштові посилки.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии