Оперативники затримали чоловіка за  крадіжку з автомобіля в Оболонському районі

Зловмисник пошкодив замок багажника та поцупив звідти речі власника. Проте далеко втекти йому не вдалось, відразу після скоєння злочину його затримали правоохоронці.

При відпрацюванні території району працівники карного розшуку Оболонського управління поліції помітили підозрілого чоловіка, котрий прогулювався парковим майданчиком поряд із супермаркетом на проспекті Героїв Сталінграда. Простеживши за ним, оперативники помітили, як чоловік зламав замок багажника однієї з автівок та викрав чужі речі.

Оперативники затримали чоловіка за  крадіжку з автомобіля в Оболонському районі


Після крадіжки зловмисник побіг у двори житлових будинків, де його й затримали оперативники. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції, яка задокументувала злочин.


Правопорушником виявилися 30-річний уродженець Донецька, неодноразово судимий за наркотики, грабіж та вбивство. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии