У Києві суд оголосив вирок серійному крадію

За допомогою спеціальних інструментів зловмисник проникав до квартир та викрадав звідти цінні речі. Тепер за скоєне він проведе три з половиною роки у в’язниці.

Одна з подій трапилася у листопаді минулого року у Деснянському районі. Чоловік, використавши відмички, проник до квартири та викрав речі господарів.

Поліцейські, які отримали повідомлення про злочин, одразу розпочали пошуки правопорушника. Через кілька годин оперативники викрили та затримали підозрюваного – 34-річного киянина, раніше судимого за аналогічні злочини.

Як з’ясувалось, пару місяців тому зловмисник скоїв ще одну крадіжку з квартири, де викрав планшет, фотоапарат і гроші у національній та іноземній валюті. Правоохоронцям чоловік зізнався, що заздалегідь готувався до злочинів, обираючи необхідне помешкання.

Вироком Деснянського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, чоловіка засуджено до трьох з половиною років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии