На Сумщині поліція оголосила трьом особам підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи

У березні прцівники Управління карного розшуку ГУНП в області, при силовій підтримці бійців спецпідрозділу КОРД затримали трьох жителів Конотопського району за підозрою у скоєнні розбійного нападу.

Того разу жертвою зловмисників стала 76-річна пенсіонерка з Буринського району, в якої під загрозою застосування фізичної сили підозрювані відібрали мобільний, близько 200 гривень готівки та кілька подушок.

На Сумщині поліція оголосила трьом особам підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи


В поліції за фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України, і під процесуальним керівництвом прокуратури області розпочали досудове розслідування.



На сьогодні вже доведена причетність затриманих до скоєння низки розбійних нападів та крадіжок. Більш того, слідчі встановили: зорганізувавшись спочатку на етнічній основі, з часом група перетворилась на стійке злочинне об'єднання, й діяла, як на території Сумської області, так і в інших регіонах України.



Відтак працівники Слідчого управління ГУНП в області та прокуратури оголосили трьом затриманим, які нині перебувають у слідчому ізоляторі, повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 185, ч.4 ст. 187 з кваліфікуючою ознакою «вчинення злочину у складі організованої групи». Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии