У Києві поліцейські оперативно затримали іноземця, який пограбував 80-річну жінку

Серед білого дня на одній з вулиць міста нападник вихопив із сумки гаманець і втік. Тепер йому загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про пограбування жінки на вулиці Миколи Кибальчича. За вказаною адресою виїхали патрульні та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що 80-річна потерпіла йшла вулицею, до неї підійшов невідомий, вихопив із сумки гаманець з грошима та втік. Втім, розпорядитися коштами правопорушник не встиг, адже працівники поліції затримали його по гарячих слідах.

У Києві поліцейські оперативно затримали іноземця, який пограбував 80-річну жінку


Фігурант – громадянин іншої держави, 1977 року народження, який зізнався у скоєнні даного злочину. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчі Дніпровського управління поліції оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку обрано запобіжний захід – нічний домашній арешт. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии