Правоохоронці розшукали двох підлітків, які втекли з інтернату в Оболонському районі столиці

За останній місяць це четверта втеча хлопців із закладу, де вони постійно проживають та навчаються.

До Оболонського управління поліції від директора санаторної школи-інтернату для дітей з психоневрологічними захворюваннями надійшло повідомлення про те, що двоє 14-річних вихованців втекли. До навчального закладу одразу виїхали співробітники ювенальної превенції, карного розшуку та слідчо-оперативна група районного управління поліції. Директор повідомила, що хлопці тікають не перший раз, та надала їхні фото й повідомила можливі адреси їх перебування.

"У подальшому ми встановили, що неповнолітні пішли пішки з селища Пуща-Водиця до Києва, де зустрілись зі своїми друзями. Три дні підлітки успішно переховувались, поки ми не помітили одного з них поряд із помешканням його матері у Печерському районі Києва. Наступного дня у середмісті ми знайшли іншого втікача", - розповів начальник сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко.
Правоохоронці повернули підлітків до інтернату та провели профілактично-роз'яснювальну роботу і попередили про небезпечні наслідки таких вчинків.
Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии