За вбивство співмешканки чоловік проведе десять років у в’язниці

Тіло жінки у квартирі виявила колега, яка була стурбована її відсутністю на роботі. Поліцейські згодом затримали зловмисника, коли той після скоєного повернувся додому.

До поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Чистяківській лежить її мертва 52-річна колега. У помешканні поліцейські виявили тіло жінки зі слідами насильницької смерті.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що потерпіла проживала з мешканцем Дніпропетровської області, з яким близько місяця тому познайомилась через соціальні мережі. Під час святкування дня народження жінки чоловік посварився з нею та наніс їй декілька ударів кулаками в обличчя.

Згодом співмешканець зв’язав руки потерпілої ременем та продовжив бити. Від ударів жінка втратила свідомість та через деякий час померла. Зловмисник після скоєного втік з місця події, а повернувшись через пару днів додому, був затриманий працівниками поліції.

Вироком Святошинського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, фігуранта засуджено до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии