У Києві поліцейські затримали жінку, яка ножем вдарила співмешканця

Після вживання алкогольних напоїв між цивільним подружжям виник конфлікт, у ході якого підозрювана схопила ніж та вдарила ним чоловіка. За скоєне їй загрожує до восьми років ув’язнення.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Академіка Карпинського чоловік отримав ножове поранення. За вказаною адресою одразу виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції та лікарі.

Поліцейські з’ясували, що 32-річний потерпілий разом зі своєю співмешканкою розпивав спиртні напої. Під час застілля між ними спалахнула сварка, у ході якого жінка схопила ніж та вдарила чоловіка у груди. Його негайно доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Правопорушницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась раніше не судима мешканка столиці, 1992 року народження.

У Києві поліцейські затримали жінку, яка ножем вдарила співмешканця


За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии