Слідчі поліції Києва скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який пограбував малолітнього

Зловмисник у ліфтовій кабіні, погрожуючи фізичною розправою, забрав у підлітка гаджет та втік. Фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До Деснянського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що у ліфті багатоповерхівки на проспекті Маяковського пограбували її 12-річного сина. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції спільно із співробітниками ювенальної превенції.

Зі слів старшої слідчої Деснянського управління поліції Олени Басок, працівники карного розшуку після комплексу оперативних заходів затримали правопорушника - 24-річного киянина:

«Зловмисник зайшов до ліфтової кабіни разом із підлітком та, погрожуючи застосувати силу, забрав у нього мобільний телефон. Ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні грабунку, а у ході досудового розслідування провели ряд необхідних слідчих дій».

Матеріали кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом скеровано до Деснянського районного суду. За скоєне фігуранту загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии