Київські поліцейські затримали молодика за підозрою у збуті наркотиків

За місцем мешкання правопорушника слідчі також виявили та вилучили прекурсори, хімічні реактиви, колби та інше лабораторне обладнання для виготовлення заборонених речовин. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції задокументували протиправну діяльність 24-річного жителя столиці. Фігурант обґрунтовано підозрюється у виготовленні та збуті наркотичного засобу - амфетаміну.

Київські поліцейські затримали молодика за підозрою у збуті наркотиків


При проведенні перевірки у киянина виявили та вилучили згорток із білою порошкоподібною речовиною. Окрім цього, під час невідкладних слідчих дій у помешканні фігуранта працівники поліції виявили прекурсори, хімічні реагенти, колби та прилади для виготовлення наркотичних засобів.

Вилучене направили на експертне дослідження, а підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии