У Києві слідчі повідомили жінці про підозру за нанесення ножового поранення співмешканцю

Потерпілого з проникаючою травмою черевної порожнини доставили у лікарню. Фігурантку затримали на місці злочину. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Шолом-Алейхема госпіталізували 49-річного чоловіка з проникаючим пораненням гострим предметом. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Як розповів начальник слідчого відділення Деснянського управління поліції Ігор Мордусенко, у квартирі між співмешканцями виник словесний конфлікт, під час якого жінка схопила зі столу кухонний ніж та вдарила ним чоловіка:

«Двері нам відчинила 39-річна киянка, зі слів якої ми встановили хід події та довели її причетність до вказаного правопорушення. Підозрювана пройшла освідування в медичному закладі, результати якого вказали про наявність алкоголю в крові на момент вчинення злочину. Крім цього, з місця події криміналісти вилучили ніж, який відправили на експертизу».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції затриманій оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«На час досудового розслідування суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии