На двох учасників інциденту на столичному Гідропарку поліцейські склали адміністративні протоколи за недотримання правил карантинних обмежень

Правопорушників доставили до Дніпровського управління поліції для встановлення всіх обставин цієї події. У подальшому адмінматеріали направлять до суду з метою прийняття відповідного рішення.

Сьогодні, 6 квітня, під час акції протесту щодо протиепідемічних заборон на території Гідропарку між учасниками заходу та поліцейськими виникла суперечка. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренування на спортивному майданчику. У результаті двох найбільш активних учасників події доставили до територіального управління поліції, де встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення.

На обох чоловіків – 1979 та 1988 років народження, склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Один з них перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту, а другий – знаходився у парковій зоні без документів.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України з 6 квітня 2020 року в країні з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції посилено карантинні заходи. На будь-які порушення законодавства поліцейські негайно реагуватимуть у межах своєї компетенції.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии