Слідчі київської поліції повідомили двом чоловікам про підозру за розбійний напад на іноземця

Зловмисники побили хлопця, відібрали у нього особисті речі та втекли. Протягом кількох днів поліцейські розшукали та затримали правопорушників. За скоєне їм загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшла інформація про те, що на вулиці Героїв Севастополя невідомі побили та пограбували молодика. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група районного управління поліції та лікарі.

Правоохоронці з’ясували, що 18-річний уродженець іншої країни розпивав на вулиці алкогольні напої з незнайомцями. У подальшому між чоловіками виник конфлікт, під час якого нападники декілька разів вдарили потерпілого по голові. Після цього вони відібрали у нього телефон, фотоапарат, годинник та втекли з місця події.

Слідчі київської поліції повідомили двом чоловікам про підозру за розбійний напад на іноземця


Начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції №2 Солом’янського управління поліції Максим Супрун розповів, що у ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали підозрюваних у скоєнні злочину:

«Нападниками виявились 37-річний уродженець Житомирської області, раніше судимий за шахрайські дії, та 40-річний уродженець Черкаської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, грабежів та розбійних нападів».



Слідчі Солом’янського управління поліції повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

«Суд обрав правопорушникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує позбавлення волі до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии