Слідчі поліції Києва повідомили чоловіку про підозру за викрадення машини зі станції технічного обслуговування

Співробітник СТО, скориставшись тим, що дверцята автівки клієнта були відчиненими, угнав її із закладу. Патрульні поліцейські розшукали та затримали фігуранта. Підозрюваному загрожує до п’яти років ув’язнення.

До столичної поліції від адміністратора станції технічного обслуговування надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пирогівський шлях незаконно заволоділи автомобілем. Оперативний черговий негайно надіслав нарядам патрульної поліції орієнтування машини, а на виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

За словами начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Маріанни Комендант, на місці поліцейські провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілого, відпрацювали відео з камер спостереження та встановили обставини події:

«Виявилося, що до вчинення злочину причетний працівник СТО. Коли у закладі нікого не було, він скористався тим, що двері «ВАЗу» були відчинені, сів за кермо та поїхав. Невдовзі за наданим орієнтуванням патрульні зупинили автомобіль на вулиці Набережно-Корчуватській. Правоохоронці затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 40-річний раніше не судимий іноземець».

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии