За розбійний напад на киянку сумчанин проведе за ґратами чотири з половиною роки

Погрожуючи ножем, зловмисник відібрав у жінки мобільний телефон, але при спробі збути цей ґаджет, чоловіка оперативно затримали правоохоронці.

Нагадаємо, у лютому 2019 року до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на вулиці Тростянецькій. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Зі слів потерпілої, незнайомець попросив у неї мобільний телефон, аби зробити терміновий дзвінок. Після завершення розмови підозрюваний повернув жінці ґаджет, але невдовзі наздогнав її та, погрожуючи ножем, відібрав його. Далі киянка повідомила про напад у поліцію та детально описала фігуранта, тож правоохоронці затримали його неподалік від місця події, коли він намагався здати цей мобільний телефон у ломбард.

Вироком Дарницького районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років та шести місяців позбавлення волі

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии