Столичні правоохоронці затримали двох молодиків за пограбування дівчини

Зловмисники зірвали з шиї перехожої ювелірну прикрасу та втекли. Протягом кількох годин їх розшукали поліцейські. Правопорушникам загрожує до шести років ув’язнення.

До чергової частини від киянина надійшло повідомлення, що на вулиці Борщагівській двоє невідомих пограбували його подругу. На виклик виїхали екіпаж патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група районного управління.

На місці події заявник розповів, що він разом зі знайомою йшов по вулиці, коли до них підійшли двоє незнайомців. Чоловіки почали до них чіплятись та конфліктувати, а далі один із них зірвав у дівчини золотий ланцюжок, після чого вони втекли.

Під час відпрацювання інформації та прилеглої території правоохоронці помітили двох чоловіків, схожих за описом. Побачивши поліцейських, зловмисники почали тікати, однак їх наздогнали та затримали.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушники – уродженці іншої країни, 1995 та 1998 років народження, які приїхали до столиці на навчання. Раніше до кримінальної відповідальності вони не притягувались.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии