У столиці судитимуть киянина, який вчиняв крадіжки зі шкіл Деснянського району

Слідчі завершили досудове розслідування по трьом кримінальним провадженням. 22-річному правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надходили повідомлення про те, що з приміщень шкіл на проспекті Маяковського та вулиці Милославській невідомий викрав побутову та комп’ютерну техніку. Для документування цих подій виїжджала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

У столиці судитимуть киянина, який вчиняв крадіжки зі шкіл Деснянського району


Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Олег Нетченко, працівники карного розшуку після комплексу оперативних заходів затримали за підозрою у вчиненні крадіжок 22-річного киянина, раніше судимого за пограбування:

«У ході слідства було встановлено, що затриманий проникав до приміщень учбових закладів шляхом зламу замків вхідних дверей або віджиму вікна. Звідти він викрадав техніку, після чого здавав ці речі у ломбард. Частину з викраденого майна слідчі виявили у помешканні його спільниці. Ми довели причетність молодика до трьох крадіжок. Фігуранту оголосили про підозру у вчинених злочинах. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді арешту».



Матеріали кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, з обвинувальними актами направили до суду. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии