На Хмельниччині суд арештував членів злочинної групи, які вимагали з підприємців понад пів мільйона гривень «боргу»

Судом трьом підозрюваним - батьку та двом синам - були обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без жодної альтернативи.

У понеділок, 30 березня, їх затримали оперативники обласного управління стратегічних розслідувань та кримінальної поліції, слідчі спільно з прокуратурою та за участю спецпідрозділу КОРД.

На Хмельниччині суд арештував членів злочинної групи, які вимагали з підприємців понад пів мільйона гривень «боргу»


Заручившись підтримкою кримінального авторитета, 57-річний чоловік, залучивши двох своїх синів, організував «бізнес з вибиття боргів». Залякуванням та побиттям вони змушували місцевих підприємців платити гроші.



Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 40 тисяч гривень «боргу», наркотичні та психотропні речовини, бойову гранату РГД-5 із запалом та патрони до нарізної зброї різного калібру.



Всім учасниками злочинного угруповання повідомили про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.



Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без жодної альтернативи.

Громадяни, які мають інформацію про вчинення злочину або постраждали внаслідок такої діяльності, можуть звертатися за допомогою на спецлінію «102» або до управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області за телефоном: +38 (050) 531-34-68.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии