Поліція Києва затримала чоловіка за побиття співмешканки та її малолітньої доньки

Дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження та доставлена до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. У жінки травми незначні. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Солом’янського управління поліції звернулась 24-річна киянка та повідомила, що її разом із 4-річною донькою побив співмешканець. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група районного управління поліції та інспектори сектору ювенальної превенції.

Правоохоронці з’ясували, що між жінкою та її цивільним чоловіком виник конфлікт, у ході якого зловмисник декілька разів вдарив заявницю, а потім почав бити її малолітню доньку. Згідно з довідкою лікарів, у дівчинки численні забої, травми внутрішніх органів, садна голови та обличчя.

Поліцейські затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурант – мешканець столиці, 1978 року народження, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин.

Поліція Києва затримала чоловіка за побиття співмешканки та її малолітньої доньки


Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии