У столиці поліцейські затримали чоловіка за крадіжку велосипеда

За вчинений злочин зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До київської поліції від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що біля супермаркету на проспекті Маяковського в неї викрали транспортний засіб. На місце виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для документування події.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Олег Нетченко, працівники карного розшуку оперативно затримали за підозрою у вчиненні крадіжки 32-річного киянина, неодноразово судимого за вчинення майнових злочинів:

«Заявниця нам повідомила, що пішла до супермаркету, а біля входу залишила свій велосипед. Про крадіжку вона дізналася від перехожого, котрий бачив, як невідомий відрізав дріт та втік із транспортним засобом».

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у зловмисника речовий доказ.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии