Поліцейські Києва затримали чоловіка, котрий побив родича

Конфлікт між потерпілим та цивільним чоловіком його сестри виник через гроші за оренду квартири, яку вони всі разом винаймають. У результаті зловмисник побив опонента до втрати свідомості. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 40-річного місцевого жителя. Чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили біля магазину на вулиці Березняківській. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

За словами начальника відділу Дніпровського управління поліції Володимира Кононенка, під час з'ясування обставин події правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий та підозрюваний - цивільний чоловік його сестри, розпивали алкоголь у квартирі. У ході застілля між ними виникла сварка через гроші на оренду помешкання, яке вони всі разом винаймають.

"Спочатку конфлікт закінчився мирно, але коли вони разом вийшли на вулицю, між чоловіками знову розгорілася словесна перепалка. У результаті зловмисник наніс опоненту декілька ударів руками і ногами, а після скоєного втік з місця злочину. Постраждалого з численними травмами доставили до медичного закладу для надання допомоги", - зазначив поліцейський.

Поліцейські Києва затримали чоловіка, котрий побив родича


У ході розшукових заходів оперативники територіального управління поліції встановили місцезнаходження правопорушника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігурант - уродженець Черкаської області, 1980 року народження, раніше не судимий.



"Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за скоєння правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, це - умисне тяжке тілесне ушкодження. Суд обрав чоловіку запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Йому загрожує до восьми років ув'язнення", - додав Володимир Кононенко.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии