У Києві під час сімейної сварки мати вбила доньку

Наразі поліція розслідує обставини вчинення цього злочину. Підозрювану затримали. За фактом події розпочато кримінальне провадження.

Сьогодні до столичних правоохоронців від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Дегтярівській виявили молоду жінку з ознаками насильницької смерті. На місце події відразу прибули наряди патрульних, слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, криміналісти та судово-медичний експерт.

Як розповів начальник слідчого відділення розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я людини Шевченківського управління поліції Віктор Войцехівський, по прибуттю правоохоронці встановили, що напередодні у цьому приміщенні стався конфлікт між матір’ю та донькою:

У Києві під час сімейної сварки мати вбила доньку


«Підозрювана розповіла нам, що у розпалі сварки вдарила доньку скляним предметом по голові, а потім ще нанесла їй кілька ударів ножем. Зловмисницю, 1962 року народження, ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

На даний час у рамках об’єктивного розслідування працівники поліції встановлюють причини та обставини вчинення цього тяжкого злочину.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии