Артур Мєріков: «Для безпеки відпочивальників на курортах Херсонщини розпочали цілодобову роботу чотири поліцейські станції»

На морському узбережжі Херсонської області офіційно стартував курортний сезон. За попередніми прогнозами, оздоровитися та відпочити на узбережжі Чорного та Азовського морів приїдуть понад 4 мільйони громадян, тож населення у курортних районах збільшиться більше, ніж утричі.

Для підтримання публічного порядку і безпеки, якісного та оперативного реагування на звернення громадян в населених пунктах Залізний Порт, Лазурне, Хорли та на Арабатській стрілці розпочали роботу чотири поліцейські станції. Вони діятимуть упродовж всього курортного сезону. Тепер усі нагальні проблеми відпочивальники можуть вирішити на місці.

Артур Мєріков: «Для безпеки відпочивальників на курортах Херсонщини розпочали цілодобову роботу чотири поліцейські станції»



Готовність підлеглих до роботи на поліцейській станції «Залізний Порт» проінспектував начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області генерал поліції третього рангу Артур Мєріков. Він провів стройовий огляд поліцейських, перевірив наявність у працівників обов'язкової екіпіровки, знання заходів особистої безпеки та правил застосування спецзасобів.



- Ваше основне завдання – забезпечення безпеки відпочиваючих, попередження вчинення правопорушень та оперативне реагування на всі повідомлення громадян, – зазначив очільник поліції Херсонщини Артур Мєріков. – В разі здійснення злочинів чи правопорушень – своєчасно реагуйте, припиняйте їх та вживайте необхідні заходи для їх розкриття. Працюйте сумлінно та виконуйте всі поставлені завдання, від вашої роботи залежить спокій і безпечний відпочинок громадян.



Чотири поліцейські станції працюють в цілодобовому режимі і на них щодня залучаються до служби понад 150 поліцейських. На чергування заступають працівники чергової частини, слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, дільничні офіцери здійснюють прийом громадян. На охорону публічного порядку заступають піші, авто та велопатрулі. Маршрути патрулювання нарядів максимально наближені до місць оздоровлення та відпочинку громадян.




За безпекою на воді стежать працівники відділення поліції в порту «Херсон», які патрулюють акваторії курортних районів на службових катерах. А безпеку на дорогах забезпечують екіпажі патрульної поліції та групи реагування районних відділів та відділень поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии