Столичні поліцейські оперативно затримали іноземця за пограбування продавчині

Зловмисник зайшов у продуктовий магазин, вихопив мобільний телефон із рук співробітниці закладу та втік. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Героїв Дніпра пограбували жінку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції. Заявниця запам’ятала нападника та надала його детальний опис правоохоронцям.

Під час оперативних заходів та відпрацювання району працівники карного розшуку Оболонського управління поліції затримали чоловіка, схожого за орієнтуванням на підозрюваного. Ним виявився 38-річний іноземець, який знаходиться у розшуку за скоєння злочину на території іншої держави та має вже не одну судимість.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. При поверхневій перевірці у чоловіка правоохоронці виявили та вилучили речовий доказ – смартфон, який впізнала потерпіла.

Столичні поліцейські оперативно затримали іноземця за пограбування продавчині


Зловмиснику повідомлено про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии