У столиці поліцейські затримали двох підозрюваних у пограбуванні місцевого жителя

Двоє чоловіків на одній з вулиць Дніпровського району напали на киянина, відібрали сумку з мобільними телефонами та втекли. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До поліції Києва звернувся 49-річний чоловік та повідомив про те, що на вулиці Вифлеємській на нього напали невідомі, після чого заволоділи його особистими речами. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

У столиці поліцейські затримали двох підозрюваних у пограбуванні місцевого жителя


За наданими потерпілим прикметами, правоохоронці невдовзі затримали обох підозрюваних неподалік станції метро "Дарниця". Зловмисниками виявилися жителі міста, 1998 та 2000 років народження, один із яких раніше вже був судимий за крадіжки.



Молодиків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти вилучили у правопорушників викрадені ґаджети, які належать потерпілому.

Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили фігурантам про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. За вчинене підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии