У Києві поліцейські припинили діяльність грального закладу

Незаконний «бізнес» здійснювався у приміщенні, розташованому на території Голосіївського району столиці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Під час відпрацювання оперативної інформації поліцейські Києва за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1 викрили незаконну діяльність грального залу на вулиці Васильківській.
У Києві поліцейські припинили діяльність грального закладу


За словами начальника Голосіївського управління поліції Владислава Іщенка, робота установи була організована на належному рівні:

«Один працівник знаходився неподалік закладу та після отримання коштів від клієнта по дзвінку відчиняв аварійний вхід у приміщення. У залі також було ще два співробітника, адміністратор та касир, які контролювали роботу всередині».



У ході проведення невідкладного обшуку правоохоронці вилучили звідти 13 моніторів, 16 системних блоків, на яких встановлено спеціальне програмне забезпечення, гральні столи, чорнові записи та понад 6000 гривень, отриманих від незаконної діяльності. Наразі слідчі дії тривають. Крім того, підготовлено клопотання до Голосіївського районного суду міста Києва щодо накладення арешту на вилучене майно.



Речові докази направили на експертизу: вони будуть долучені до матеріалів кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в вигляді штрафу до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Правоохоронці встановлюють коло інших фігурантів, причетних до організації забороненої діяльності, задля притягнення їх до відповідальності.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии