Поліція Києва забезпечує дотримання правил карантину щодо перевезення громадян у столичному транспорті

Столичні правоохоронці спільно із представниками «Муніципальної варти» перевіряють у пасажирів наявність перепусток для проїзду у громадському транспорті, а також засобів індивідуального захисту.

Нагадаємо, що з початку карантину поліцейські контролюють виконання обмежувальних заходів щодо пасажирських перевезень. З 23 березня 2020 року у столиці почали діяти обмеження пасажирських перевезень, згідно яких громадським транспортом дозволено користуватися лише певним категоріям осіб за наявності відповідних спеціальних квитків.

Поліція Києва забезпечує дотримання правил карантину щодо перевезення громадян у столичному транспорті


Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко зазначив, що за виданими перепустками мають право їздити правоохоронці, лікарі, працівники сфери житлово-комунального господарства, співробітники продуктових магазинів, аптек та стратегічно важливих підприємств:



«Поліцейські контролюють виконання даного завдання та спільно з представниками міського формування «Муніципальна варта» здійснюють перевірку цих квитків у пасажирів та дотримання ними санітарних норм».



Наряди правоохоронців їздять у салоні міського транспорту, аби не допустити перевезення забороненої категорії людей, окрім дозволеної.



Співробітник Подільського управління поліції Іван Рогачов, який здійснює перевірку на території району розповідає, що деякі пасажири грубо ігнорують встановлені обмежувальні заходи:

«Громадяни намагаються проїхати у кількості більше десяти або взагалі, не маючи спеціального квитка. З такими порушниками ми проводимо профілактичні бесіди, роз’яснюючи їм правила карантину та просимо із розумінням ставитися до тимчасових заборон з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції».

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии