Хмельницькі поліцейські викрили міжрегіональну злочинну групу, яка займалась збутом наркотиків методом закладок

Як з’ясували правоохоронці, щомісяця члени групи реалізовували понад 5 тисяч закладок на загальну суму близько 1 мільйона 700 тисяч гривень. Наразі усім членам групи оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Хмельницькі поліцейські викрили міжрегіональну злочинну групу, яка займалась збутом наркотиків методом закладок


Працівники управління протидії наркозлочинності спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури та із залученням спецпідрозділу «КОРД» припинили діяльність злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків і психотропних речовин методом «закладок».


Правоохоронці встановили, що 22-річний організатор групи, перебуваючи в Одесі, координував роботу мережі «закладчиків» практично по всій Україні — в Хмельницькому, Красилові, Харкові, Херсоні, Одесі, Львові, Миколаєві, Києві, Чернівцях, Старобільську та інших містах. Також зловмисник планував розширити свою діяльність на територію сусідньої Польщі.



Під час обшуків у членів групи поліцейські вилучили наркотики як рослинного, так і синтетичного походження у великих розмірах. Частина їх уже була пофасована для закладок.



Загалом встановлено, що щомісяця підозрювані реалізовували понад 5 тисяч закладок на загальну суму близько 1 мільйона 700 тисяч гривень.

Наразі усім членам групи оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
За темою:

В Хмельницькому слідчі оголосили про підозру чоловікові, який продавав через інтернет прекурсори

У Нетішині на Хмельниччині троє молодих людей допомогли поліцейським затримати «закладчика» наркотиків

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии