У Києві слідчі оголосили чоловіку про підозру у вчиненні хуліганських дій

Під час розпиття спиртних напоїв між двома товаришами виник конфлікт, який переріс у бійку. У розпалі інциденту правопорушник погрожував опоненту ножем та спричинив йому незначні тілесні ушкодження. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля дитячого майданчика на вулиці Оноре де Бальзака чоловік отримав ножове поранення обличчя. На місце події виїхали екіпаж патрульних, слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та лікарі.

У Києві слідчі оголосили чоловіку про підозру у вчиненні хуліганських дій


Зі слів начальника слідчого відділення Деснянського управління поліції Ігоря Мордусенка, двоє товаришів у дворі розпивали спиртні напої та невдовзі між ними виникла сварка:

«Суперечка переросла у бійку, під час якої один із них дістав ніж та поранив ним опонента. З різаними ранами обличчя 43-річного потерпілого госпіталізували для надання медичної допомоги. Правоохоронці провели огляд місця події, звідки вилучили предмет, схожий на ніж, та оперативно затримали підозрюваного. Для з’ясування обставин фігуранта доставили до районного управління поліції. Ним виявився 44-річний киянин, раніше судимий за грабіж та хуліганство».

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після проведення першочергових слідчих дій йому повідомили про підозру у вчинення хуліганських дій.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии