На Херсонщині під час виконання службових обов’язків трагічно загинув працівник поліції

Сьогодні, 20 березня, близько 11:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на території Чаплинського району. Попередньо встановлено, що в результаті зіткнення службового автомобіля районного відділення поліції «ВАЗ-2107» з автомобілем «Volkswagen Passat» загинув один поліцейський. Також, медична допомога надається ще одному правоохоронцю та водію іномарки.

На Херсонщині під час виконання службових обов’язків трагічно загинув працівник поліції
На місце пригоди одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група обласного главку поліції. За попередньою інформацією неподалік від с. Надеждівка, водій автомобіля «Volkswagen Passat» під час обгону виїхав на зустрічну смугу та здійснив лобове зіткнення зі службовим автомобілем районного підрозділу поліції «ВАЗ-2107». В результаті ДТП на місці пригоди від отриманих тілесних ушкоджень загинув начальник сектору карного розшуку підрозділу поліції. Оперуповноважений, який перебував за кермом «ВАЗу» та водій іномарки доставлені на обстеження в районну лікарню.

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, на місце пригоди також виїхали працівники Державного бюро розслідувань, які будуть проводити досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Особовий склад поліції Херсонщини висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого колеги.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии