У столиці оперативники затримали чоловіка за підозрою у вчиненні грабежу

Зловмисник зайшов до помешкання киянки, зірвав з неї золотий ланцюжок та втік. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що у квартирі на вулиці Митрополита Липківського її пограбували. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що 20-річна заявниця познайомилася з чоловіком на сайті знайомств і запросила його у гості. Згодом у квартирі між дівчиною та новим приятелем виник конфлікт, у ході якого він схопив господарку та зірвав золотий ланцюжок, після чого втік з помешкання.

У ході проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку головного та Солом’янського управлінь поліції встановили особу нападника та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець столиці, 1980 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

У столиці оперативники затримали чоловіка за підозрою у вчиненні грабежу


Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии