У Києві поліцейські склали 31 адміністративний протокол за фактом порушення правил карантину

У столиці тривають профілактичні заходи, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Під час відпрацювань правоохоронці виявляють факти недотримання протиепідемічних заходів та складають адмінматеріали на порушників.

Правоохоронці забезпечують контроль за дотриманням обмежень, встановлених постановою Кабінету міністрів України №211 від 12.03.2020 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19". Зокрема, перевіряють власників магазинів, кафе та фіксують порушення у сфері пасажирських перевезень.

У Києві поліцейські склали 31 адміністративний протокол за фактом порушення правил карантину


Для проведення таких превентивних заходів створені спільні групи з числа співробітників поліції, військовослужбовців Національної гвардії України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та представників органів місцевого самоврядування.




Станом на 18:00 столичні поліцейські склали 31 адміністративний протокол на водіїв громадського транспорту, продавців об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Окрім забезпечення карантинних заходів, поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі та реагувати на повідомлення громадян. Тож правоохоронці звертаються до всіх із проханням ставитися з розумінням до необхідних обмежень та повідомляти на спецлінію 102 про можливі порушення умов карантину задля негайного реагування.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии