Ювенальні інспектори Голосіївського управління поліції розшукали неповнолітнього

На пошуки хлопця, які тривали протягом тижня, «дитячі» поліцейські залучили оперативників столичного главку та кіберполіцію.

До київських правоохоронців звернулися батьки неповнолітнього й повідомили про те, що їхній син, 2002 року народження, пішов гуляти та не повернувся до місця мешкання на вулиці Симоненка. На виклик відразу відреагували співробітники поліції територіального підрозділу, котрі розпочали пошуки хлопця.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Євген Зоценко, дитину шукали тиждень:

«Завдяки співпраці з кіберполіцією та працівниками карного розшуку главку під час оперативно-розшукових заходів та вивчення відео з камер спостереження «Безпечне місто», ми встановили місцезнаходження хлопця».

Його зупинили на одній із вулиць Голосіївського району та передали батькам, відносно яких інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ювенальні інспектори Голосіївського управління поліції розшукали неповнолітнього


Також із родиною юнака провели профілактичну бесіду щодо наслідків залишення домівки. Наразі хлопець проходить курс соціально-психологічної реабілітації у приватному центрі Київської області. Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии