Столичні правоохоронці затримали чоловіка за збут наркотиків: вартість вилученого становить близько одного мільйона гривень

У ході проведення обшуків у квартирі та автомобілі правопорушника слідчі виявили близько 5 кг канабісу, розфасовані пігулки екстазі та метадон. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

У рамках реалізації матеріалів кримінального провадження поліцейські Деснянського управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України викрили чоловіка, який налагодив збут оптових партій наркотичних речовин на території міста Києва.

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за збут наркотиків: вартість вилученого становить близько одного мільйона гривень


Як повідомив начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, 46-річного правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми провели обшуки в машині та оселі затриманого. У результаті вилучили близько 40 пакетиків, попередньо – із канабісом, кілька згортків із пігулками екстазі та метадоном та електронні ваги. Приблизна вартість вилучених речовин на «чорному» ринку сягає понад один мільйон гривень».



Заборонені речовини поліцейські направили на проведення відповідної експертизи. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення можливих спільників затриманого.



Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії та узгоджується проект підозри з Київською місцевою прокуратурою №3. Фігуранту загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии