На Луганщині поліція виявила схрон із боєприпасами

Корпуси гранат РГД-5 та Ф-1, кулеметна стрічка з 40 набоями калібру 7,62 мм, 444 набої калібрів 12,7 мм, 7,62 мм, 5,45 мм, 3 магазини до АК, димова шашка, 5 важелів взводу УРЗ ГМ, 1 підсумок – все це виявили та вилучили сьогодні оперативники Управління карного розшуку разом із співробітниками Лисичанського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

На Луганщині поліція виявила схрон із боєприпасами


Саме під час проведення досудового слідства по кримінальному провадженню, відкритому відносно мешканця м. Лисичанська, який 15 березня у магазині вистрелив з пістолета в живіт продавчині і втік, слідчі разом з оперативниками «вийшли» і на цей схрон. Як виявилось, підозрюваний у замаху на вбивство та розбійному нападі (статті 15, 115 та 187 КК України) зробив у лісопосадці біля автодороги з міста Лисичанська до м. Гірське схованку, де зберігав це смертоносне знаряддя.



За даним фактом відкрито ще одне кримінальне провадження за статтею 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Слідчим та оперативникам під час досудового слідства належить з’ясувати ще багато питань щодо мети зберігання, джерел придбання цих небезпечних предметів тощо.




Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии