За розбійний напад на киянина двоє чоловіків отримали одинадцять років в’язниці

Зловмисники побили потерпілого та відібрали у нього особисті речі. Однак оперативники їх швидко затримали, а слідчі довели причетність фігурантів до розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Подія трапилася у минулому році на вулиці Жмаченка у Дніпровському районі столиці. Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що біля гуртожитку університету двоє невідомих побили чоловіка та забрали його особисті речі.

Працівники поліції, які прибули на виклик, встановили: двоє зловмисників побачили перехожого та почали вимагати у нього віддати цінні речі. Коли він відмовився, один із спільників вдарив потерпілого по голові, а інший витягнув із його рюкзака планшет, мобільний телефон та гроші, після чого нападники втекли.

Під час проведення розшукових заходів оперативники затримали підозрюваних. Ними виявилися 30-річний киянин та 38-річний уродженець Сумської області, який чотирнадцять років провів у місцях позбавлення волі за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

Вироком Деснянського районного суду м. Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, фігурантів засуджено до одинадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии