У Києві оперативники затримали двох чоловіків, причетних до квартирної крадіжки в Дніпровському районі міста

Скориставшись відсутністю господарів, зловмисники відчинили відмичками двері та викрали з помешкання гроші й техніку. Тепер їм загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

У Києві оперативники затримали двох чоловіків, причетних до квартирної крадіжки в Дніпровському районі міста


У ході реалізації оперативної інформації працівники Дніпровського управління поліції спільно з колегами столичного главку викрили двох чоловіків у квартирній крадіжці на вулиці Ентузіастів. Їх затримали з викраденим, коли вони залишали місце злочину.



Як з’ясувалося, зловмисники дочекалися, коли власників помешкання не буде вдома, відкрили відмичками вхідні двері та поцупили з оселі 1000 доларів США, 3000 гривень, а також техніку. Працівники поліції вилучили в обох фігурантів речові докази – викрадені речі, різноманітне «знаряддя» злочинів та рукавички.



Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до територіального управління поліції. Один із них – киянин, 1982 року народження, на даний час підсудний у трьох судах за аналогічні злочини, другий – уродженець Чернігівщини, 1980 року народження, раніше судимий за крадіжку та зараз перебуває під слідством за незаконне поводження зі зброєю.



Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.
Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии