Слідчі Харкова повідомили службовим особам одного з суб’єктів господарювання про підозру у привласненні майна

Внаслідок неправомірних дій зловмисники заволоділи коштами компанії у сумі понад 7 мільйонів гривень.

12 березня слідчі СУ ГУНП в Харківській області за оперативним супроводженням Управління СБУ в Харківській області та під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області повідомили про підозру службовим особам одного з суб’єктів господарювання.

Слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3,4,5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Слідчі Харкова повідомили службовим особам одного з суб’єктів господарювання про підозру у привласненні майна


Встановлено, що службовці в період з вересня 2018 року по березень 2019 року заволоділи коштами АТ «Укргазвидобування» в сумі понад 7 мільйонів гривень, які були сплачені на рахунок приватного товариства за послуги з оренди автокранів.

Зловмисники діяли за попередньою змовою зі службовими особами державного підприємства та, зловживаючи своїм службовим становищем, завищували обсяги наданих послуг.



За вчинення вказаного кримінального правопорушення законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

В теперішній час проведення слідчих дій триває.
Відділ комунікації поліції Харківської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии