У Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України новий керівник

Очолив підрозділ Сергій Федченко, який до цього працював на оперативних посадах. Сьогодні, 12 березня, його представили заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, Голова Нацполіції Ігор Клименко та перший заступник Голови – начальник кримінальної поліції НПУ Євген Коваль.

У Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України новий керівник

«Я впевнений у професіоналізмі новопризначеного керівника підрозділу та всього вашого колективу загалом. Проблема наркозлочинності – одна із найболючіших для нашого суспільства. Тому попереду у нас багато роботи», - наголосив Олександр Гогілашвілі.



Ігор Клименко зазначив, що протидія наркозлочинності – це один із пріоритетних напрямків діяльності Національної поліції:

«Важливий комплексний підхід у боротьбі з наркозлочинністю: це стосується як викриття міжнародних наркотрафіків та каналів збуту заборонених препаратів через Інтернет, так і протидії вуличній торгівлі наркотиками, у тому числі через закладки. Тому налаштуйте колектив на співпрацю зі всіма службами кримінального блоку для конкретних результатів роботи».

Водночас перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль зауважив, що поліцейські продовжуватимуть розвивати напрацювання спільно з міжнародними колегами.

«Ми вже маємо позитивні результати роботи з нашими міжнародними колегами щодо протидії транснаціональній наркозлочинності. У нас є позитивний досвід співпраці, яку ми розвиватимемо».

Управління комунікації Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии