На Хмельниччині відкрились уже 20 поліцейських станцій

Днями відчинили двері дві перші поліцейські станції в Летичівському районі Хмельницької області — у Меджибізькій та Летичівській ОТГ.

На Хмельниччині відкрились уже 20 поліцейських станцій


Цього тижня поліцейські офіцери громади Хмельниччини отримають свої службові автомобілі. А тим часом об’єднані тергромади активно працюють, щоб забезпечити правоохоронців робочими місцями. Так, нещодавно дві нові поліцейські станції відчинились у Меджибожі та Летичеві.



У відкритті станцій взяли участь місцеві жителі, керівництво ОТГ, а також заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський та заступник начальника управління превентивної діяльності Вадим Бирко.

Варто зазначити, що Меджибізька ОТГ була створена однією із перших — ще у жовтні 2015 року, і об’єднала навколо Меджибожа ще 11 сіл. Загальна кількість населення тут складає близько 8 тисяч осіб.



На території Меджибожа розміщено чимало культурних, історичних та релігійних пам’яток. Тут гарно розвинена туристична галузь. Сюди щодня прямує чимало паломників. Зважаючи на це, постійна присутність поліцейського у громаді є просто необхідною.



Ще одна поліцейська станція відчинилась у Летичівській ОТГ, яка є досить великою та об’єднує 45 населених пунктів і 20 тисяч жителів.



Таким чином, на сьогодні в Хмельницькій області відчинились уже 20 поліцейських станцій, які будуть робочими офісами для поліцейських офіцерів громади.


Наші поліцейські офіцери громади вже повернулись зі стажування в Дніпропетровській області. За декілька днів вони отримають службові автомобілі та вирушать на виконання службових обов’язків безпосередньо у громади, - зазначив під час відкриття станцій Валентин Білянський.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии