«Моя дитяча мрія привела мене на службу в правоохоронну систему», – підполковник київської поліції Юлія Медвідь

Жінка-поліцейська вважає, що порядок у країні та мирне життя громадян залежать від людей, які стоять на варті безпеки вдень і вночі. Тож поліцейським треба мати неабияку мужність, силу волі, непохитну стійкість, витривалість та постійно розвивати у собі ці якості.

Така нелегка ноша лягає також на плечі жінок, які працюють в структурних підрозділах поліції. Сьогодні вони несуть службу на рівні з чоловіками, ні в чому не поступаються їм. Начальник слідчого відділення розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я людини Дніпровського управління поліції Юлія Медвідь поділилася секретом успіху та розповіла, як по-справжньому любити свою роботу.

«Моя дитяча мрія привела мене на службу в правоохоронну систему», – підполковник київської поліції Юлія Медвідь


Відважною, принциповою та сильною жінкою є для своїх підлеглих Юлія Медвідь. Уже 21 рік вона зразково несе службу в правоохоронних органах. За її словами, головною вимогою у роботі слідчого відіграє його витримка, вміння швидко приймати правильні та виважені рішення.

«Ще з дитинства я знала, яку професію оберу. З малку мене захоплювали детективи, а саме здатність аналізувати факти, зіставляти їх та знаходити вихід із найскладніших ситуацій. Для того, щоби бути успішним на роботі, ми нерідко жертвуємо собою та своїм відпочинком зі сім’єю. Адже від нашого професіоналізму залежать долі людей. Кожен день ми працюємо над важкими та заплутаними життєвими історіями», – розповіла Юлія.

Робота в поліції стала справою всього її життя. Разом із тим, Юлія є чудовою матір’ю для свого 17-річного сина. Поєднуючи сімейні турботи та копітку роботу в поліції, їй вдається виділити час й для себе. Хобі для підполковника поліції – це подорожі різними країнами. Вони допомагають їй відволіктися від буденності та відкривають нові горизонти.



Та, не дивлячись на ненормований день правоохоронця, довготривале розв’язання найскладніших кримінальних ребусів і банальну втому - Юлія Медвідь залишається жіночною, оптимістичною та не втрачає почуття гумору.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии