«Мій досвід ще невеликий, але попереду довгий шлях та багато здобутків», дільнична поліції Києва Юлія Федорів

Співробітниця Святошинського управління поліції на власному прикладі показує, що жінка-поліцейська може поєднувати у собі красу, мужність та сміливість.

Юлія Федорів працює в поліції три роки. Здається, що це зовсім небагато, але за цей час вона довела, що гідна носити погони на своїх тендітних, але й водночас мужніх плечах:

«Я ніколи не казала, що не буду виконувати важку роботу, лише тому, що я дівчина. У поліції не важливо чоловік ти чи жінка. І наш спільний обов’язок – достойно служити та захищати».

«Мій досвід ще невеликий, але попереду довгий шлях та багато здобутків», дільнична поліції Києва Юлія Федорів


Юлія розповіла, що на початку кар’єри чоловіки скептично ставилися до того, що вона працюватиме дільничним. Адже вони вважали, що така хрупка дівчина не зможе слідкувати за порядком та на належному рівні обслуговувати велику територію.

«Наразі я вже старший дільничний, чим дуже пишаюся. Це був нелегкий шлях, адже робота дійсно важка і потребує віддавати всю себе. Я постійно намагалася рівнятися на чоловіків і не поступатися їм у професіоналізмі», - зазначає поліцейська.



Також Юлія розповіла, що після закінчення важкого робочого дня любить погамселити бійцівську грушу:

«За день на службі ми отримуємо багато негативних емоцій. І після закінчення робочого дня я стараюся піти у спортзал, щоби «розрядитися». Адже вдома на мене чекає моя семирічна донечка, яка звикла бачити маму із посмішкою. Повертаючись додому, я стараюся залишити «роботу на роботі».

Юлія Федорів переконана, що жінка-поліцейська – це не просто офіцер, котрий виконує свої службові обов’язки, а водночас вона залишається турботливою матусею, яка знаходить час для сім’ї та на хобі, улюбленою донечкою, яка попри постійну зайнятість допомагає рідним та близьким, коханою дружиною, яка дарує свою ніжність та тепло. І саме головне - не зважаючи ні на що, вона завжди красива та усміхнена.



Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии